Språk:

Workshop i Sorsele

Den 12-13 juni arrangerade Vindel River LIFE en workshop i Sorsele. Inbjudna var projektets arbetsledare och folk från länsstyrelsen och kommuner med tidigare erfarenhet av restaureringsarbete. Under de två dagarna besöktes en del områden som återställdes under 2012 och områden som man hade planerat att återställa under 2013. Vi besökte även en bäck som Länsstyrelsen i Västerbotten ska restaurera inom kort. Det lades stor vikt vid att diskutera olika restaureringslösningar. Mötet var väldigt uppskattat både från vår och deltagarnas sida. Bilder från workshopen kommer inom kort!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>