Språk:

Kolla in 360-bilder tagna före och efter restaurering!

En bild säger mer än 1000 ord..? Kanske det, men vanliga foton har också begränsningar. Vi finner det svårt att med hjälp av ett vanligt foto åskådliggöra den strukturella förändring som en restaureringsinsats innebär i ett vattendrag. För att förbättra bilden som demonstrationsverktyg har vi därför valt att visa 360-graders bilder tagna vid fyra lokaler som kommer att restaureraes under 2011-12. Fördelen med 360-graders bilder är att du kan göra en virtuell rundtur i 360˚vid våra bäckar och därmed få en bättre överblick över hur det ser ut i området. Passa på och kolla in 360-bilder tagna före och efter restaureringen här!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>