Språk:

Projektet presenterades i Wien

Den 11-13 september deltog Johanna i konferensen ”European River Restoration” i Wien (http://www.errconference.eu/). Konferensen arrangerades av ECRR (European Center for River Restoration), Life-projektet RESTORE, IRF (International River Foundation) och ICPDR (the International Commission for the Protection of the Danube River). Under första dagen höll Johanna i presentationen ”Adding large structures to improve habitat health”, där en del resultat från arbetet med de s.k. demonstrationsåtgärderna (”super-restaurering”) inom Vindel River LIFE presenterades. Johannas presentation kan ses här. På konferensens andra dag togs deltagarna ut i fält till antingen biflödet Morava, Nationalparken Donau-Auen, eller till ett vattenkraftverk för att studera en fiskpassage-lösning.

Här nedan följer några bilder från den fantastiskt trevliga turen på Donau-Auen. Tack alla berörda för en väldigt lyckad konferens!

Donau-Auen1

Donau-Auen2

Donau-Auen3

Donau-Auen4

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>