Språk:

Styrgruppsmöte

Den 11 december hölls årets i sista styrgruppsmöte, följt av möte för den vetenskapliga referensgruppen. En genomgång av sommarens fältarbeten stod i fokus. De största arealerna som restaurerades under sommaren 2013 återfinns i Giertsbäcken som ligger just öster om Sorsele. I bildarkivet finns bilder från detta arbete. Ett ämne som diskuterades flitigt på mötet HaV:s eventuella deltagande i projektet. Vindel River LIFE har bjudit in HaV som så kallad ”associated beneficiary”, och planen är att de i så fall ska ansvara för projektets slutkonferens i september/oktober.

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>