Styrgruppsmöte

Den 11 december hölls årets i sista styrgruppsmöte, följt av möte för den vetenskapliga referensgruppen. En genomgång av sommarens fältarbeten stod i fokus. De största arealerna som restaurerades under sommaren 2013 återfinns i Giertsbäcken som ligger just öster om Sorsele. I bildarkivet finns bilder från detta arbete. Ett ämne som diskuterades flitigt på mötet HaV:s eventuella deltagande i projektet. Vindel River LIFE har bjudit in HaV som så kallad “associated beneficiary”, och planen är att de i så fall ska ansvara för projektets slutkonferens i september/oktober.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.