Vindel River LIFE avslutar med en stor konferens om vattendragsrestaurering

Projektet har minst 2 månader kvar men redan i slutet på förra månaden hade vi vår avslutande projektkonferens. Detta tre-dagars event tog plats i Lycksele den 22-24 september och mer än 100 personer deltog från 10 länder (Sverige, Norge, Finland, Lettland, Tjeckien, Slovenien, Irland, England, Skottland och USA). Det blev en otroligt lyckad konferens med över 30 utmärkta presentationer och postrar från bland andra praktiker, forskare, tjänstemän och intresseorganisationer.

 

Andra LIFE-projekt som presenterade sitt arbete var MulkearLIFE från Irland (LIFE07 NAT/IRL/000342), LIVEDRAVA från Slovenien (LIFE11 NAT/SI/000882), UC4LIFE (LIFE10 NAT/SE/000046) och ReMiBar (LIFE10 NAT/SE/000045) från Sverige och RESTORE (LIFE09 INF/UK/000032) från Storbritannien.

 

Ni kan läsa mer om konferensen >>>här

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.