Språk:

Det årlige nasjonale restaureringsseminaret i Oslo

Den 18:e november presenterade Johanna projektets arbete på det ”årlige nasjonale restaureringsseminaret”, arrangerat av Miljødirektoratet, Norges vassdrags og energidirektorat (NVE), och Norsk Vannforening i Oslo. Detta tvådagars seminarium fungerar som ett forum för nätverkande där kunskap och erfarenheterna inom restaurering utbyts. De flesta deltagarna var norrmän men förutom vår projektledare Johanna var även Tom Buijse från projektet REFORM, finansierat av EUs 7:e ramprogram, inbjuden för att ge ett internationellt perspektiv på restaurering.
Seminariedeltagarna fick även chansen att följa med ut på en väldigt intressant guidad tur längs delar av Hovinbäcken som tidigare legat helt under mark men som nu håller på att öppnas och ska rinna igenom delar av Oslo. Dagen avslutades med en fantastisk norsk ”juletallerken” på restaurang Lorry.

Tack Anders Iversen (Miljødirektoratet), Inger Staubo (Norsk Vannforening), Per Einar Faugli och Knut Aune Hoseth ( NVE) och övriga arrangörer för ett jättebra och trevligt möte!

Kommentera

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.