Nätverksmöte kring projekt i Vindelälvsområdet

Den 12 mars arrangerade Vindel River LIFE ett möte med olika aktörer som driver eller planerar att driva projekt i Vindelälvsområdet. Syftet var att skapa ett nätverk där vi delar med oss av vad vi alla håller på med eller har på gång framöver. Vindel River LIFE hoppas med detta hitta områden för fortsatt samarbete ”efter LIFE”. På mötet deltog projektteamet från Vindel River LIFE, forskare samt representanter från Vindelälven MAB (facebook-länk), länsstyrelsen och Vindeln och Umeå kommuner.

Network Meeting 1Bild 1: Malin Karlsson och Ritu Andersson, projekt Vindelälven MAB (man and biosphere). Bild 2: Daniel Holmqvist,  Ume/Vindelälvens fiskeråd och Vindel River LIFE. Bild 3: Christer Nilsson, Umeå universitet och Vindel River LIFE.

Network meeting 2Bild 1: Stefan Ågren, Ume/Vindelälvens fiskeråd och Umeå kommun. Bild 2: Daniel Palm, Sveriges lantbruksuniversitet. Bild 3: Magnus Lindberg och Roger Wallin , länsstyrelsen i Västerbotten samt Malin Karlsson, Vindelälven MAB. 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.