Levande Laxälvar och kungligt besök

Flera av projektdeltagarna deltog och bidrog till konferensen Levande Laxälvar som har pågått under den här veckan (18-20/8). Hans majestät Konungen öppnade konferensen och deltog under den första dagens seminarier och under andra dagens exkursion längs Lögdeälven. Projektledaren Johanna Gardeström höll en längre presentation under konferensens första dag. Hon berättade om restaureringsarbetet inom Vindel River LIFE och om vilka resultat vi har sett såhär långt. Under den tredje dagen hade Vindel River LIFEs Daniel Holmqvist äran att hålla i en privat guidning för konungen i ett av de vattendrag där vi har arbetat med att restaurera befintliga lekbottnar liksom med att konstruera nya. Daniel fick dessutom möjligheten att guida konungen på en väldigt lyckad fisketur.

kungen i ruskträskbäcken bild 2

kungen i ruskträskbäcken bild 1

kungen i ruskträskbäcken bild 3

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.