LIFE-möte på Koster

 

Den 2-3 maj deltog Johanna och Marie Kårebrand i ett informellt LIFE möte anordnat av det svenska LIFE-projektet GRACE på Kosteröarna, Strömstad. Andra mötesdeltagare var representanter från de svenska LIFE-projekten MIA och MIRDINEC. Vi delade erfarenheter angående vissa ekonomiska och organisatoriska frågor. Dessutom fick vi möjligheten att åka runt och titta på några av GRACEs restaureringsobjekt i Kosterområdet.  Vi vill rikta ett stort tack till Fanny och Bengt för initiativet och för ett väldigt trevligt möte!

Mötesdeltagarna på en båttur runt Kosteröarna

Visning av ett av GRACE-projektets restaurerade områden

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.